Första dagen med egen hemsida!

Välkommen till min första blogg!

Idag lanserar jag den här hemsidan med förhoppning om att den ska bli en kanal utåt genom vilken jag kan nå många människor med mina fotografier.

Designen på hemsidan är tänkt att vara så enkel att jag alltid kan sköta den själv. Min plan är först och främst att hålla framsidan uppdaterad med aktuella bilder. Det kommer att finnas länkar till intressanta sidor, och annan information. Dessutom hoppas jag hinna skriva ett och annat blogginlägg också, som kommer handla om fotografering förr, nu och i framtiden.

Det här ska bli spännande …

MVH, Jonas

En tanke på “Första dagen med egen hemsida!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: