Om

En upptäcktsfärd …

”Dina 10.000 förtsta fotografier är dina sämsta”

– Henri Cartier-Bresson

Visserligen sa han det med glimten i ögat, men Cartier-Bresson var en mästare och i hans ord ligger också ett stort mått av erfarenhet. Bara han själv visste hur många bilder han slängt i papperskorgen innan han lyckats fånga verkligheten så som han ville visa den.

… bland synintryck.

Åt vilket håll man än vänder blicken, så finns där något fascinerande som kan bli ett bra foto. Förutsatt att det inte är helt mörkt, förstås. Det som avgör ifall fotografiet blir intressant är hur fotografen fångar synintrycket med hjälp av kameran och omvandlar det till ett fotografi.

De fantastiska möjligheter som dagens utrustning erbjuder, kombinerat med att det finns så många duktiga fotografer gör att ödmjukheten blir det enda möjliga förhållningssättet. Inför varje fotografering blandas känslorna av nyfikenhet, upptäckarlust och oron att inte vara tillräcklig. Men en sak är säker: just där jag står med kameran, där står ingen annan. Vad som än händer så blir bilden jag tar unik, och det är upp till mig att fylla den med mening.

Jag finns tillgänglig för alla typer av uppdrag och är utrustad med senaste generationen av kameror, objektiv och blixtar. Dessutom finns möjligheten att göra fotosessioner med analog utrustning, i vilket fall jag framkallar filmen och gör förstoringarna hantverksmässigt i ett mörkrum. Om du vill ha ett porträtt på barnen, vill presentera produkter på internet eller kanske har en galen idé som du inte vet om den går att genomföra, hör av dig så hittar vi en lösning. Kontaktinformationen hittar du högst upp till höger under fliken ”Kontakt”.